De bibliotheken zijn weer open voor lenen en inleveren van materialen.  Klik hier voor meer informatie.

Bent u aan huis gebonden door ziekte of immobiliteit en daardoor niet in staat zelfstandig naar de bibliotheek te komen? Dan komt de bieb graag bij u thuis!

Boeken, tijdschriften en films
De Bieb aan huis kost niets extra. Met uw gewone bibliotheekabonnement laat u eenvoudig de gewenste boeken, tijdschriften, muziek en films uit onze collectie thuisbezorgen. Voor wie moeite heeft met kleine letters kunnen onze grootletter- of luisterboeken uitkomst bieden.

Hoe werkt de Bieb aan Huis?
Eens in de zes weken komt een vrijwilliger van de bibliotheek de door u gewenste materialen brengen en halen. Maak uw interesse kenbaar door een mail te sturen naar de eigen bibliotheek. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier met vragen over uw leeswensen. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste bezorging.

Aanmelden
Interesse? Stuur dan een mail naar de bibliotheek met als onderwerp Bieb aan Huis. Vermeld in de mail uw naam en geboortedatum of lidmaatschapsnummer. U ontvangt dan zo snel mogelijk het aanmeldingsformulier.
Bent u nog niet lid van de bibliotheek? U kunt zich online inschrijven. Zie 'Word lid' boven aan de website.

E-mailadressen
info@bibliotheekzuidlaren.nl
info@bibliotheekeelde.nl
info@bibliotheekvries.nl

 

Eenmalige leesclub rondom Nederland Leest Het zwijgen van Maria Zachea

Heel Nederland leest Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer, het gratis actieboek dat door alle bibliotheken uitgereikt wordt. Landelijke leescluborganisatie Senia leest mee en organiseert eenmalige online leesclubs rond dit boek. Onze Senia-vrijwilligers begeleiden het gesprek, van inloggen tot de bespreking. Dat is meteen een mooie kans om te zien hoe een online leesclub werkt. Belangstelling? Aanmelden kan voor 8 december via nederlandleest@senia.nl (o.v.v. naam, e-mailadres en woonplaats). U ontvangt van ons verdere details over de bespreking én de leeswijzer met discussievragen over Het zwijgen van Maria Zachea. www.senia.nl

Een datum en tijdstip wordt ingepland naar aanleiding van opgave.

Deel deze pagina