Vanaf maandag 29 november is Bibliotheek Eelde gedurende drie weken gesloten in verband met de verhuizing naar de Centrumschool
(Schoollaan 18). Vanaf 21 december is de bibliotheek weer open voor publiek.

Inleverdatum verlengd tot 12 januari 2022!
Tot en met 16 december kunnen geleende materialen nog in de boekenbus van het Punthoes worden ingeleverd. Vanaf 21 december kunnen materialen op de nieuwe locatie worden ingeleverd tijdens openingstijden (zie www.bibliotheekeelde.nl). Klanten mogen de materialen die ze in huis hebben gerust nog even houden. De inleverdatum is voor iedereen die nog materialen in huis heeft, automatisch verlengd tot 12 januari 2022!

Ophalen van reserveringen
Reserveringen kunnen tussen 27 november en 21 december niet worden opgehaald in bibliotheek Eelde. Boeken die al gereserveerd zijn zullen niet eerder dan 21 december op de nieuwe locatie binnenkomen. Klanten die in de tussenliggende periode wel graag materialen willen reserveren, kunnen als afhaallocatie bibliotheek Vries of Zuidlaren aangeven. Dit kan via de website of telefonisch via de klantenservice (088-012 8000).

Feestelijke opening
Vanaf 21 december zijn we weer open voor publiek. Een feestelijke opening zal later plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt via onze website en facebookpagina. (www.bibliotheekeelde.nlwww.facebook.com/BibliothekenTynaarlo).