Arthouse Bibliotheek Zuidlaren

header arthouse zuidlaren

In Bibliotheek Zuidlaren is een Arthouse gevestigd. In het Arthouse presenteren kunstenaars hun werk en verkopen het tegen betaalbare prijzen. De Bibliotheek wil op deze manier kunst en cultuur voor een breed publiek toegankelijk maken.

Bezoekers

Het concept van het Arthouse is laagdrempelig voor zowel de bezoekers als de kunstenaars. Laagdrempelig voor bezoekers omdat je kunst kijken in het Arthouse kunt combineren met je bibliotheekbezoek. Bijvoorbeeld een galerie bezoeken kun je als minder vrijblijvend ervaren omdat je je dan eerder verplicht voelen wat te kopen.

Ook de prijzen kunnen geen drempel zijn: er is al kunst te koop onder de 5 euro!

Kunstenaars

Kunstenaars kunnen al deelnemen voor € 50,- (incl.btw) per maand en hoeven geen verkoopprovisie af te staan. Heb je interesse, stuur dan even een mail naar arthouse@biblionetdrenthe.nl. Je ontvangt daarna van ons meer informatie en het inschrijfformulier.

Workshops

Vanaf januari worden er in het Arthouse ook diverse workshops gegeven zoals tekenen, Customize your own bag en nog veel meer. Kijk voor het actuele aanbod op onze Facebookpagina Arthouse-Bibliotheek of kom langs in het Arthouse in de Bibliotheek Zuidlaren.

 

frank oosterhof annigje  joke schepers