Cursuskalender

Bezig met laden...

Aanmelden van een cursus

Heb je een cursus of workshop in de aanbieding en zoek je deelnemers, klik dan op onderstaande link en vul het aanmeldingsformulier in. Na goedkeuring wordt de cursus zichtbaar in de Cursuswijzer.

Meld hier je cursus aan

Drentse Cursuswijzer

Je wilt graag een cursus, lezing of workshop bijwonen? De Cursuswijzer helpt je graag op weg bij jouw zoektocht. De Cursuswijzer wordt aangeboden door de Bibliotheek. Het is een online, doorzoekbare catalogus met allerlei cursussen, lezingen en workshops die aangeboden worden in Drenthe. In het cursusoverzicht kun je aangeven wat voor cursus, lezing of workshop je precies wilt volgen. Je kunt op de kaart van Drenthe aangeven in welke regio je de cursus wilt gaan volgen. Of als je weet in welke periode je een cursus, lezing of workshop wilt gaan bijwonen kun je dat ook aangeven in de kalender waardoor de zoekresultaten alleen in jouw gewenste periode worden weergegeven.

Cursus-rubrieken

De aangeboden cursussen lopen uiteen van een muziekcursus of fotografiecursus tot een schildercursus. Maar ook cursussen, lezingen en workshops om je kennis op alle mogelijke terreinen te vergroten worden aangeboden, zoals een taalcursusgeschiedeniscursus of een computercursus. Van elke cursus wordt een beknopte beschrijving weergeven met daarin de kosten, lestijden en de gegevens van de organisatie die de cursus organiseert.

Je kunt op de kaart van Drenthe aangeven in welke regio je de cursus wilt gaan volgen, waarna de cursuswijzer alleen zoekresultaten weergeeft in jouw regio. Wanneer je weet in welke periode je een cursus, lezing of workshop wilt gaan bijwonen kun je dat ook aangeven in de kalender waardoor de zoekresultaten alleen in jouw gewenste periode worden weergegeven. Mocht je nou niet weten wat voor cursus, lezing of workshop je wilt volgen, dan kan de cursuswijzer je helpen met behulp van verschillende categorieën. De categorieën zijn: Taalcursus, Fotografiecursus, Muziekcursus, Computercursus, Spirituele cursus, Geschiedeniscursus, SportcursusKookcursus en Overige cursussen.

Cursusagenda

Bezig met laden...