In de catalogus kun je zelf recensies toevoegen, waarderingen toekennen, taggen en eigen lijstjes aanleggen. Log in en doe mee!

Om van alle nieuwe mogelijkheden gebruik te kunnen maken, moet je wel lid zijn van de bibliotheek en een nickname (cWiseprofiel aanmaken) aanmaken. Zie ook Hoe kom ik aan een Nickname?

Waarderen

Heb je bijvoorbeeld een boek gelezen dat je geweldig vond (of juist niet), laat het anderen weten. Dat kan door het boek een waardering te geven en/of door een recensie te schrijven.

Log eerst in en zoek het boek, de dvd e.d. op waarop je een reactie wilt geven. Klik in het blokje ‘Wat vind jij’ [afbeelding] op wat je wilt doen of klik op één van de tabs onderaan. Volg verder de aanwijzingen op het scherm. Als je er niet uit komt, kun je voor een uitleg op het vraagteken vraagteken klikken. Op dezelfde manier kun je aan boeken, dvd’s e.d. zelfgekozen tags (trefwoorden) toekennen en favorietenlijstjes aanleggen.

Snuffelen bij anderen

Wat is er leuker dan in de boekenkast van een ander te neuzen? Door het maken van lijstjes ontstaat je eigen virtuele boekenplankje. Ook anderen kunnen jouw lijstjes zien. Zo kun je in de catalogus op zoek gaan naar vrienden en wie weet breng je elkaar op ideeën!